Up i nærheten av Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’

0 Comments

Da vi først så Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’ tilbake i mai 2018, kunne vi bokstavelig talt ikke ta øynene av det. Utviklet av London-basert Visual Artist Jasmine Lasode, er det satt til å slippe denne lørdagen 13. april klokka 8.00, og det kommer til å være en av de heteste utgivelsene i året!

Malet i en tiltalende flerfarget palett, utnytter Lasode AM97s lagdelt design, decking topphalvdelen i en dynamisk oransje med grønne, hvite og blå bølger som strømmer grasiøst under. En interessant “97p” tekst kjører rundt hele øvre, mens “Good Chat” -tekstfunksjoner på trekkfanene.

Feire sommer i byen og kjærlighet, med et personlig minne – en første dato brukt på Primrose Hill – som hennes inspirasjon, er “London Summer of Love” avrundet med en full lengde luft enhet som fades fra gul til rød, fullføre pusten tar design.

Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’ er satt til å bli med fem andre særegne stiler for å danne den på luftinnsamlingen. Uten tvil en av de beste dråpene i 2019, vil det lansere denne lørdagen 13. april klokka 8.00 på på Nike UK. Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par for samlingen din, og mens du er her, ta en titt på hele Nike Sneaker-serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *