Denne Nike Dunk Low er full av vinteren Wonderland-inspirerte detaljer

0 Comments

Det er ingen tvil om noe snørheads sinn som Dunk Low er den heteste silhuetten på 2021. Selv om du ikke er den største fanen av basketballmodellen, er du må innrømme at det er paret som har vært på alles lepper, vurderer at begynnelsen av året, og det ser ut til at vi ikke vil stoppe når som helst snart vi tar vårt første utseende på Nike Dunk Low “Ice”!

Med ferien som kommer rett rundt hjørnet, kan Beaverton-merkevaren Wintertime Wonderland Themed Sneaker ikke komme til en bedre tid. Med en slående likhet med Sean Cliver X Nike SB Dunk Low som lanserte sent i fjor, fungerer denne spesielle fargen på toppen av en plysjbase mens knuste fløyelpaneler forsiktig vikler rundt hælen, tåboksen og lacing-systemet.

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Hvis du ikke allerede har identifisert, er hele skoen dekorert med søte små detaljer som er en ode til juletradisjoner. Fra Kids Sleighing på lateral side til et banner rundt Nike-merket rundt ryggen, er innersålen også utsmykket med den kinesiske karakteren for “is” som er en fantastisk detalj (ordspill ment).

Som om det ikke var nok, er gummi yttersåle underfoot sprinklet med snøflak for å gi av en snø effekt. Dette ligner på hva de gjorde på Strangelove Skateboards X Nike SB Dunk Low, som tilfeldigvis ble også laget av Sean Cliver. Vi lurer på om han hadde en hånd i å skape denne fargen!

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

En lanseringsdato har ennå ikke blitt offisielt annonsert for Nike Dunk Low “Winter Wonderland”, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer utgivelsesinformasjon som den utvikler! Gi oss beskjed om hva du synes om dette begrensede utgaveparet, og i relaterte nyheter er Nike Dunk Low “Toasty Pack” her for å bringe varmen!

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *