Få Euro 2020 forberedt og ta 30% avslag på disse Nike England 2020 stadion tees!

0 Comments

Ett år senere, så vel som EUFA Euro 2020 er til slutt rett rundt hjørnet! Etter å ha blitt holdt av i et år på grunn av pandemien, gir fotballfans i Europa så vel som rundt om i verden like mye som støtte lagene deres, i tillegg til hvilken mye bedre metode å gjøre det for England -fans enn med disse splitter nye Nike England 2020 Stadium tees!

Når du ankommer både hus og bortestiler, er disse tees laget av 100% resirkulert polyester, så vel som fungerer ekstremt pustende materiale for å holde deg kjølig, tørr, så vel som stilig om du er på banen eller drikker en mugge.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Hussettet dukker opp i det tradisjonelle England-hvite med en sentralisert tre-lions samt Nike Swoosh-logo-tema omtalt på brystet. I tillegg er en stripet stil omtalt rundt kragen så vel som ned sømmen til plagget.

Bortsettet dukker opp med en kontraststil så vel som stil til husets motstykke. Denne versjonen har en polo-krage samt dobbeltknappet plakett sammen med et slående blått camo-esque mønster. For å toppe ting fra Signature 3 Lions -temaet så vel som Nike Swoosh er omtalt i en fremtredende rød.

I en begrenset periode kan du politibetjent disse Nike England -teene med et stort 30% avslag som en del av Nikes salg! Bruk koden Summer21, så vel som ikke gå glipp av det. I tilknyttede nyheter, inspiser de største klesbitene i Nikes legendariske salg på 30%.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *