Lukk med Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange”

0 Comments

Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange” må være en av bransjens verste holdt hemmeligheter. Svært først lekket all metoden tilbake om sommeren, Chitose Abe da plaget dem i tillegg i august da hun utsatt dem i vår vår / sommer 2021 lookbook. Nå, etter ekstra rykter, står vi i nærheten, så vel som personlig med skoen, så vel som det er hva vi virkelig håpet på så vel som så mye mer.

Med ekstremt små forskjeller i forhold til paret som vi fanget på sommeren, fungerer “Magma Orange” på toppen av en skarp hvit skinnbase med en stablet hælseksjon som bærer en slående likhet med den som oppdaget på blazeren midt fra 2019. Double Nike Swooshes Skyt over sidepanelene i Orange, så vel som gule toner, så vel som du også vil oppdage dobbelt tunger, såler, samt lacing-systemer også for en estetisk som er ganske faktisk dobbelt så fint.

Bilde ved hjelp av solebyjc
CO-Branded Sacai X Nike Outlining treffer hælen så vel som innersåle, avrunding av den ultra hyped blazer lav som vi har vært ute i måneder.

Set for å introdusere sammen med en “klassisk grønn” variant, forventes Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange” å synke en gang om våren. La oss forstå hva du tror på Abe’s Next Swoosh-samarbeid, så vel som i tilhørende nyheter, det ser ut som fragmentstilen X Sacai X Nike Ldwaffle virkelig slipper!

Bilde ved hjelp av solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *