Supreme X Nate Lowman kommer sammen for et Bullet Hole-Ridden Partnership

0 Comments

som fortsetter introduksjonen av forrige ukes Beyond Hyped Ultimate X Burberry-samarbeid, New York Streetwear-avtrykk er tilbake og klar til å flagre det mest aktuelle tilbudet. For denne nye samlingen har Ultimate X Nate Lowman kommet sammen for å produsere en rekke produkter som spiller på en av kunstnerens viktigste underskrifter.

For de som ikke er kjent med Nate Lowman, er han en amerikanskfødt kunstner som kommer fra Las Vegas, Nevada og økte i Idyllwild, California. I sitt arbeid forvandler Nate kjente indikasjoner og tegn som finnes i det daglige livet, med hans mye berømte som hans poptolkning av et kulehull.

Bilde ved hjelp av Supreme
Den samme tolkningen har nå funnet sin metode på tvers av en rekke ultimate klær, inkludert arbeidsvester, gensere, skjorter med kort ermet, hettegensere og bukser. Hvert stykke dukker opp med det samme kulehullet som er pusset over en rekke fargerike og nøytrale farger, inkludert hvitt, rødt, svart, krem ​​og lysvasket denim.

Bilde ved hjelp av ultimate
For de som søker å kopiere dette mest nåværende Nate Lowman X Ultimate samarbeid, vil det være tilgjengelig på internett fra 16.00, 17. mars på Supremes nettsted. I andre nyheter introduserer Fucking Incredible sin Cherub -tema SS22 -kolleksjon.

Bilde ved hjelp av Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *