Yeezy 700 Analog VS Salt: Hvilken er den bedre fargen?

0 Comments

Denne månedens ryktede lansering av Yeezy Boost 700 ‘Analog’ er ikke uten kontroversen. Selv om det ikke er noe å benekte at dette er en attraktiv farge, stiller mange spørsmålet; Hvor forskjellig er dette designet sammenlignet med Yeezy 700 -saltet?

Kanye Wests beslutning om å frigjøre en så lignende farge så nær hverandre blir raskt et trendende tema på Instagram. Heldigvis dukket det bare bilder av de to Yeezys side om side!

Disse er tydelig like ved at de velger en tonal bruk av farger i motsetning til den mer tiltalende OG eller tregheten. La oss imidlertid innse det, denne avslappede estetikken er uten tvil mer allsidig. For de av oss som ikke vil skille seg ut for mye, er både salt og analog det foretrukne valget.

Når vi ser på begge satt ved siden av hverandre, er det klart å se en kontrast i overdelene. Yeezy Boost 700 -analogen ankommer en rekke hvite, uten tvil en av de beste sommerfargene ennå for rekkevidden. At Yeezy 700 salt har en mørkere nyanse som ser enda grønnere ut mot analogen.

Nå for det viktige spørsmålet, hvilken farge er best? Selvfølgelig avhenger alt av perspektivet ditt, men vi setter det på testen nylig via @thesolerestocks.

I følge en meningsmåling er 46% av dere ting Yeezy Boost 700 -analogen den bedre av de to. 14% trenger begge mens 39% foretrekker saltene.

En utgivelsesdato er ennå ikke bekreftet for Yeezy Boost 700 -analogen, men den oppdateringen forventes om kort tid. Hold den låst til den eneste leverandørappen, så er du den første til å vite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *