Spy The James Bond x Adidas Ultra Improve Collection Ideal Here

0 Comments

Med den nåværende 007 -flikken “No Time to Die” endelig satt til å treffe storskjerm på slutten av måneden, har Ian Flemings legendariske agent inngått et samarbeid med Tre striper for James Bond x Adidas Ultra Improve -samlingen, og vi tar et offisielt utseende ideelt her. En kollaps som vi først fikk se helt tilbake i 2019 da spionthrilleren opprinnelig ble indikert for å gi ut, dette er et must for fans av filmfranchisen.

Den beste måten å feire Daniel Craigs siste utflukt som MI6 -agenten, og samlingen kan skryte av fire Ultra Improve Colourways, alt sammen med fantastiske detaljer som harken tilbake til blockbuster. De to første UB20 -ene er malt i en monokromatisk palett med det svarte paret som legger ut karbonfiberdetaljer og det grå paret som gir oss alvorlige betongvibber.

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Vi får deretter et rent krem ​​-DNA og en sommer.rdy -variant. Kvartetten sitter alle på toppen av en full lengde Adidas forbedrer mellomsåle for optimal komfort og handling mens de kjører etter skurker, mens grafikk på tungen representerer fire forskjellige Bond -film – den beste måten å hedre den 25. filmen.

Hver James Bond x Adidas Ultra Improv kommer i boks i spesiell emballasje som utelukkende er laget for dette samarbeidet og vil begynne å rulle ut fra 17. september og utover. La oss få vite hvilken farge du føler mest, og i relaterte nyheter ble RAL7000Studio X Adidas ZX -mutant bygget for apokalypsen!

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *