Det beste utseendet ditt ennå på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Wheat”

0 Comments

Det er ingen hemmelighet at Travis Scott er 2021s King of Sneakers. Etter å ha droppet to Ultra Hyped Air Jordan 1s tidligere denne måneden, er den anerkjente rapperen nå tilbake med ikke en, ikke to, men Five Air Max 1s – og vi ser nå vårt beste utseende ennå på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Hvete”! Selv om dette spesielle samarbeidet har vært innhyllet med kontrovers, spesielt på grunn av et bestemt element i AM1, er det ingen tvil om at hype -nivåene øker for disse!

LA Flame har malt i en dynamisk alt-gul fargepalett som minner oss om “limonaden”, og er den legendariske silhuetten like premium som den blir. Arbeider på toppen av en ballistisk nettbase, pakker premium skinnpaneler rundt hele skoen for luksuriøs estetikk som er laget for å snu hoder.

Den laterale Nike Swoosh har blitt omvendt akkurat som på Travis Scott X Air Jordan 1 High “Dark Mocha” fra 2019, og mørke flisfarger går ned på de tykke tauene og båndene med båndet – sistnevnte strekker seg helt til ryggen å fungere som en trekkfane. Et nyutviklet gummi “CJ” -emblem finner du på tungen som et nikk til “Cactus Jack”, mens små flagg er sydd på hælen for en ung guttespeidere-inspirert stemning.

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Som diskutert i introduksjonen, er det kontroversielle trekket her den blokkerte luftboblen som er en av Air Max 1s definer funksjoner. Dette har blitt farget over i en komplementær gul nyanse som er ulikt noe vi har sett før. For å runde det hele, er den sorte gummi yttersålen pyntet med “Cactus Corporation” og pyntet ut i samme mønster som du finner på det indre laget av Travis Scott X Nike SB Dunk Low fra i fjor.

Sett å slippe sammen med fire andre farger inkludert “Baroque Brown”, “Gray Haze”, “Off Noir” og “Saturn Gold”, vil Travis Scott X Nike Air Max 1 “hvete” slippes en gang mot slutten av året . La oss få vite hvilken farge du føler deg mest, og mens du er her, kan du like godt ta ditt første blikk på neste Travis Scott X Air Jordan 6 “Cactus Jack”!

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *