RAL7000Studio X Adidas ZX -mutanten ble utviklet for apokalypsen

0 Comments

mens du bla gjennom Instagram, kan det hende du ikke har sett RAL7000Studio X Adidas ZX -mutant. Et prosjekt mellom de tre stripene og det kreative kollektivet, denne Ultra Chunky Clog utvikler seg på ZX 2K Boost og henter inspirasjon fra ZX 710 fra 1987.

Den mutante ZX har en konstruksjon i ett stykke som ligner på Yeezy Foam-løperen bare i en heftigere formfaktor, og kan skilte med en indre neopren-sokkforing for en behagelig slitasjeopplevelse. Materialet som brukes til å lage den øvre i seg selv er faktisk XL -ekstramvikt som er laget med biprodukter og utklipp, og forhindrer på sin side materialsvinn i produksjonsfasen.

Bilde via RAL7000Studio

Bilde via RAL7000Studio
Dette er det samme materialet som brukes på Jerry Lorenzos frykt for Gud California slip-on som fremdeles er tilgjengelig i begrensede mengder. Svært lite adidas -merkevarebygging er lasert inn i bunnen av skoen og på båndtunge -taggen, og avslutter den apokalyptiske utformingen som er laget for å vri hoder.

Hvis du er tilhenger av RAL7000Studio X Adidas ZX -mutant, er dette dessverre et spesielt prosjekt og vil ikke se en offentlig utgivelse, men aldri si aldri, ikke sant? Bare totalt førti par er laget og blitt distribuert til venner og familie av merkevaren. Vi håper virkelig at disse får en bredere utgivelse, så fingrene krysset! La oss få vite hva du synes om denne prototypen, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på Prada X Adidas Forum Low “White”!

Bilde via RAL7000Studio

Bilde via RAL7000Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *