Concepts X Nike Air Max 1 “Friday” lanseres veldig snart

0 Comments

Vi så først bilder av konseptene X Nike Air Max 1 “Friday” tilbake i januar, da det ble avduket som en del av den bredere “Mellow” Samling, og nå ser det ut til at vi kans nærmere en utgivelsesdato. Som en del av 35-årsjubileumsfeiringen for AM1, er disse parene spesialutgave og er absolutt strødd med premiumfunksjoner som samlerne blant oss allerede ser opp.

På spørsmål om samarbeidet uttalte Deon Point (Concepts Creative Director) “Nike har vært en utrolig partner for konsepter. Sammen taler vår samarbeidende merittliste for seg selv, og vi tok en beslutning om å jobbe med Air Max 1, en personlig favoritt. Vi ønsket å ære den irreverente ånden til Nike fra sin opprinnelse på 60 -tallet frem til i dag. ”

Konsepter x nike air max 1 myk
Tbcget varslet når dette produktet faller

Varsle meg

Tilgjengelig hos forhandlere

Bilde ved hjelp av ConceptsConcepts X Nike Air Max 1 “Fredag”

Int’l frakt

Se mer

Selve sneakeren graver seg inn i kulturen og stilen på slutten av 1960 -tallet, og mye mer spesifikt musikkfestivalene i den tiden. Tenk fredstegn, M65 Parkas og blomsterkraft. Joggeskoene er pyntet med mange add-ons med begrenset utgave, inkludert en gitarplukket formet hang-tagg, ekstra snøringer, emballasje med spesialutgave og til og med blomsterformede swoosh-logoer. Avrundet med en flekkete mellomsåle, dette er mange absolutt de mest interessante AM1 -ene vi har sett på lenge!

Hvis du søker å hente konseptene x Nike AM1 “Friday” fra Mellow Pack, vil de utelukkende lansere ved hjelp av konsepter 5. mars, med en bredere global utgivelse hos utvalgte selgere som forventes å bli kunngjort snart. Sørg for å holde det låst ideelt her hos den eneste leverandøren for all nåværende, og mens du er her, kan du sjekke Nike Air Max 1 PRM “Wabi-Sabi”!

Bilde ved hjelp av ConceptsConcepts X Nike Air Max 1 “Fredag”

Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av ConceptsConcepts X Nike Air Max 1 “Fredag”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *