Supreme x North Face Accept Bleached denim ser etter FW21

0 Comments

, selv om vi allerede har sett en Supreme X The North Face Link-Up All Imidlertid for to måneder siden, kommer de to styrkene nå sammen for et annet samarbeid denne FW årstid. Denne siste kapselen omfavner en rekke blekede så vel som fargede utseende som er satt over et kjent utvalg av North Face Silhouettes

Selve kolleksjonen har en berømt Nupste Puffer-jakke, en Nuptse Trooper, en 700-fylke ned skjerf, fjelljakke samt fjellbukser, samt en ryggsekk samt crossbody-veske. Hver brikke har en av to blekede denimutskrifter.

Bilde via Supreme
Den aller første denim -trykket har en rekke hvite, blå, marine og lilla fargetoner, mens den motstridende motstykket bruker jordnær svart, brun så vel som beige fargetoner. Resultatet er en duo av trykk som er perfekt for å vise stilen din i de kjøligere vintermånedene.

Bilde via Supreme
Høydepunkter fra samlingen inkluderer den tidløse Nuptse Coat. Dette stykket har en robust vannavstøtende nylonbygning sammen med en 700 nedfylling for å holde deg skjermet for både regnet og kulden. I tillegg avrunder en pustende nylon -sovepose samlingen, samt kommer utstyrt med Heatseeker ™ ECO -isolasjon for komfort.

Det siste Supreme X The North Face -samarbeidet vil se en verdensomspennende utgivelse torsdag 16. desember. I andre nyheter siktet tidligere DHL -arbeider offisielt for århundret på 60 000 dollar.

Bilde via Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *