Først se på Naomi Osaka X Comme des Garçons x Nike Blazer Mid 77

0 Comments

Etter deres Dunk Low Collaboration tidligere denne sesongen, har Rei Kawakubo koblet seg opp med tennis -superstjernen Naomi Osaka for Naomi Osaka X Comme des Garçons X Nike Blazer Midt 77, og det er ultra rent. Dette er en passende hyllest til den høyest betalte kvinnelige idrettsutøveren i historien.

Arbeidet med en vakker “trippel hvit” base, er den øvre laget av et rettsklart lerret mens lysegrå semsket skinn også har et førsteklasses utseende og preg. Over hele skoen kan co-branded detaljering finnes i CDGs signatur Helvetica-font, og ut fra utseendet til den er den belagt i en reflekterende 3M, slik at du kan bøye deg selv under lite lysforhold.

En Nike Swoosh glir elegant over de laterale og mediale sidepanelene, og for å runde det hele av, gjør Osakas signatur sitt utseende med “Home is Where the Heart er” rett under det i en dristig svart.

Ikke mye annet er kjent om Naomi Osaka x Comme des Garçons x Nike Blazer midt på 77 på dette tidspunktet, så hold den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! Mens du er her, her er alt vi vet om Sacai X Nike Blazer Low!

Bilde gjennom Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *