Nike TN Air Max Plus “Midnight Navy” føles i januar Blues

0 Comments

Følelsen av januar Blues? Vel, så det Nike TN Air Max Plus “Midnight Navy”. Den nyeste Colourwayen for å treffe Beaverton-merket 2000-tallet Silhouette, er denne dristige blå skjønnheten tilgjengelig akkurat nå til fots Locker UK. Med det sagt, størrelser selger ut raskt, så sørg for at du sikrer paret ditt før de går!

Med en blå mesh øvre som gir lett pustevennlighet, kan det ikoniske sekskantede mønsteret bli funnet over “Midnight Navy”, harkerende tilbake til den klassiske Air Max pluss estetikk som vi ble forelsket i over to tiår siden. Plastelementer vikler rundt skoen for ekstra struktur og stabilitet, mens premium skinnpaneler Grace sideveggene og hælen for en ekstra premium vibe.

Til lateralene og medialene skyter en matt sølv Nike Swoosh over, og nedenfor finner du en ekstra chunky TN Air Mellomsåle som er dyppet i en smidig svart fargetone. Avrunding alt av er den legendariske “TN” -merket stemplet på baksiden, avrunding av retro-designen som vi alle vet og elsker.

Tilgjengelig akkurat nå til fots Locker UK, bare noen få størrelser er tilgjengelige, så sørg for at du tar tak i Nike TN Air Max Plus “Midnight Navy” før det er for sent! Gi oss beskjed hvis du klarte å sikre størrelsen din, og mens du er her, kan du også ta en offisiell titt på den høyeste x Nike SB Dunk Low “Hyper Blue”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *