En Sneak Peek på Air Jordan 1 High og “Shadow 2.0”

0 Comments

uten en skygge av tvil, er “Shadow” en av de mest berømte AJ1s i eksistens. Svært først utsatt tilbake i 2018, sitter den blant “Chicago”, så vel som “forbudt” som en av de største fargene som er gjort. Nå, etter over tre år, får vi til slutt en oppfølger i typen av Air Jordan 1 High og “Shadow 2.0”, så vel som her er hva vi forstår så langt!

Arbeide med nøyaktig samme kombinasjon, men å endre paletten, fungerer “Shadow 2.0” på en smidig svart skinnbase, med ekstra grå toner som går ned på Toeboxen, så vel som foran øyestøtter. En swoosh skyter elegant over sidene, så vel som medial sidepaneler i Air Jordan 1, mens det legendariske bevingede basketballemblemet er fint deplosed på ankelen.

Bilde ved hjelp av ZsNeakerheadz
Skifte fokus nedenfor, sitter en ren hvit Nike Air-mellomsåle underfoot for en opprørende mengde komfort både på, så vel som utenfor retten, så vel som å fullføre stilen er en serie med smidig suede-paneler som gjør dette til en av de mest premium AJ1S ennå.

Forventet å introdusere 21. mai, Nike Air Jordan 1 High og “Shadow 2.0” er en garantert politimann, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye flere nyheter som det utvikler seg! La oss forstå hva du tror på denne kommende fargen, så vel som mens du er her, kan du også ta ditt aller første titt på Air Jordan 1 High og “Light Combination Red”!

Bilde ved hjelp av lekket.SNEAKS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *