Nike SB Dunk Low “Street Hawker” lønner hilsen til Kinas matvogner

0 Comments

Etter å ha fått vår aller første snike keek helt tilbake i oktober, har Nike SB Dunk Low “Street Hawker” nå blitt offisielt avduket i det hele tatt dens herlighet. Når denne skoen gjort runder tidligere denne sesongen ble det kallenavnet det “kinesiske nyttåret”, men det ser ut til at det faktisk er en hyllest til matvogner som spiller en stor rolle i kinesisk kultur.

Å gå nedover en gate i Kina, uansett om du er i et landlig område eller en urban metropolis, det første du ser er matvognene som er lined en etter en etter en servering av deilige delikatesser på farten . Skapt av Guangzhou-baserte artist Jason Deng, Dunk Low har 22 forskjellige gatefôr-inspirerte detaljer som er hentet fra seks retter fra seks kinesiske byer. Fra en mengde melbaserte retter til Yangchun nudler og spisepinner, er dette alt gjort opp i en akvarelllignende stil som vi ikke kan hjelpe, men falle for.

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike
Andre detaljer som du bare ikke kan gå glipp av, inkluderer den spesielle mismatched paletten som er sikker på å snu hoder, kobbermyntdetaljering langs lateral hælen, og rundt ryggen, har den klassiske “Nike” branding blitt erstattet med den kinesiske karakteren for “spise” , følger temaet perfekt.

Forventet å starte 13. januar, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du har en appetitt for Nike SB Dunk Low “Street Hawker”. Gi oss beskjed om hva du synes om denne kommende fargen, og mens du er her, kan du like godt ta en fotsøk på Nike SB Dunk Low “Pink Pig”!

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *