Først se på Adidas 4D 1.0

0 Comments

Bilde ved hjelp av Solebyjc
Da adidas futurecraft 4D aller første gjorde sin debut tilbake i 2017, ble den kronet av Time Magazine som en av de aller beste oppfinnelsene i året. Etablert av Silicon Valley Tech Firm Carbon, er den spesielle mellomsåle utviklet av en prosess som kalles digital lyssyntese, som bruker lys for å forme en spesielt etablert flytende harpiks som har elastiske egenskaper, og deretter oppvarmet for å sette materialet. To år senere har en helt ny 4D-mellomsåle oppdaget, så vel som vi tar vår aller første utseende!

Koblet 4D 1,0, skoen er laget av en svart, så vel som grå Priimeknit, så vel som har en estetikk som bærer en slående likhet med den hastighetsmessige linjen. Lilla taping løper over tåboksen, så vel som tre stripe branding, så vel som rundt på baksiden, vil du oppdage en ren hvit hæl teller som ser ut som en bil spoiler.

Bilde ved hjelp av solebyjc
Nidt nedenfor gjør en ultra-moderne futurecraft 4d mellomsåle sin eksistens forstått i fan-favoritten ‘Aero Green’ Hue, så vel som dette er foret med en komplementær lilla kontinental gummi yttersåle for den beste balansen mellom komfort, respons, så vel som trekkraft.

Ifølge sneaker lekkasje @solebyjc, er Adidas 4D 1.0 bare en prøve for øyeblikket, så hvis du tenker på å smekke, trenger du å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer frigjøringsinformasjon som den utvikler seg! Er dette mye bedre enn og silhuetten? Hvilke farger vil du gjerne se? La oss forstå hva du tenker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *