Først se på Pusha T x Adidas Ozweego ‘King Push’

0 Comments

Bilde gjennom Adidas
Pusha T samt Adidas har jobbet sammen i totalt fem år nå. Fordi 2014 har den prisbelønte rapperen gitt ut en hyped EQT Colourway per år, med den aller første som er EQT Assistance 93, så vel som den siste håndteringen av EQT Pillow 2. For 2019 vil imidlertid Power Duo jobbe sammen På Ozweego for aller første gang noensinne, så vel som vi tar vårt aller første blikk ennå!

Bilde gjennom adidas.
Pusha T x Adidas Ozweego ‘King Push’ ble først funnet på føttene til den gode musikkpresidenten under Paris Fashion Week tilbake i januar, og har en øvre øvre øvre som er overlappet av paneler med premium skinn samt semsket pass. Dette er alt malt i en ren Ecru-tone, med myk rosa tre stripe-merkevareopptak over sidene, så vel som en mørk miljøvennlig sockliner som gir den ideelle mengden kontrast.

Bilde gjennom adidas.
Smokey Black Piping kjører over snøresystemet så vel som hæl, så vel som nedenfor, vil du oppdage en aggressivt stylet adipren mellomsåle for komfort som er tatt til neste nivå. For å avrunde alt av, et par “King Push”; Innersål av topp kvalitet har også funksjoner og fullfører designen.

Sett for å avta i den ekstremt nærmeste fremtiden, er vi over hyped for Pusha T x Adidas Ozweego ‘King Push’! Når du tjener som neste kapittel i sitt partnerskap med den tyske giganten, må du huske å følge med for mye mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Bilde gjennom adidas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *