Hvorfor Adidas -rivaliseringen Lo burde være din neste politimann!

0 Comments

Adidas -rivaliseringen LO er en Adidas -silhuett som ofte blir oversett av mange, så vel som ganske ærlig, vi er ikke sikre på hvorfor! Rivaliseringen ble utgitt i 1986 under NBAs storhetstid, og var Adidas ‘svar på Michael Jordan samt Nikes nybegrunnede partnerskap. Selv om det aldri heller tok av i nøyaktig samme grad, er rivaliseringen fremdeles en legendarisk sneaker i sitt eget beste som er mye mer enn å fortjene et sted i samlingen din!

For 2020 skyver det trestripe merket den legendariske designen når det igjen, med en mengde fargestoffer som skal introdusere massene. Sett akkurat her er et friskt nytt håndtak designen som hyller superstjernen gjennom en overlagret grafikk.

Int’l frakt

Kjøp nå

Hvis du søker etter et allround premiumpar, må du ikke se lenger, da rivaliseringen LO tikker alle boksene. Overdelene er laget helt fra premium skinn for et utseende som vil eldes vakkert over tid, mens tre stripe -merkevarer går ned på hver side for et tidløst utseende. Ekstra merkevarebygging er til stede på tungen så vel som hæl i typen Trefoil -logo.

Under føttene tilfører Adidas et unikt utseende til dette paret gjennom en distinkt forhåndsaddert såle. Laget for å se vunnet så vel som gulnet, skjuler mellomsålen moderne adidas som demper for å garantere at du vil gli inn i disse dagen etter dag! Kan dette være ditt neste par hverdags -steppers?

Bilde gjennom adidas
Int’l frakt

Kjøp nå

Hvis du ønsker å hente et par av disse vintage-inspirerte joggeskoene, er den gode nyheten at de blir tilbudt best nå via Adidas-nettstedet! Gå over så vel som å få størrelsen nå, dette er definitivt et av våre foretrukne nylige par. Husk å holde den låst til den eneste leverandøren, så vel som mens du er her, inspiser nøyaktig hvordan politibetjent Parley X Adidas Ultra Boost!

Bilde gjennom adidas
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *