Yeezy 700 “Sun” er Kanye Wests første sneaker av 2021

0 Comments

tidligere i år, Kanye West tok tilfeldig til Twitter for å avsløre hundrevis av kommende Yeezy -farger. Fra de 500 helt til QNTM, et par som virkelig skilte oss ut for oss, var Yeezy 700 “Sun”, og det ser ut som om det kommer til å bli hans første utgivelse av 2021.

Med en slående likhet med “Wave Runner” som startet en bevegelse tilbake i 2017, har “solen” blitt tilført noen få ultra spesielle elementer som gjør det i motsetning til alt vi har sett før. Stigende i en dristig gullfarge, er læret, nettet og semsket skinn i kontrast til svart, blå og grønne toner akkurat som OG. Lysegrå snøringer binder alt sammen, mens en sunn dose på 3 m reflekterende aksenter tar veien til sideveis hæl.

Når du skifter fokuset nedenfor, finner du en ekstra tykke adidas forbedrer mellomsåle som er doused i en oransje fargepalett. Dette er deretter foret med en mørkebrun gummi yttersåle, noe som resulterer i en gradienteffekt som tydelig er inspirert av en soloppgang.

Når det gjelder en utgivelsesdato, vil Adidas Yeezy 700 “Sun” stige i slutten av måneden 23. januar. La oss få vite hva du synes om denne kommende fargen, og mens du er her, kan du like gjerne se på fot på fot på Yeezy Improve 350 V2 “Ash Stone”!

falsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *