De beste hvite trenere for menn

0 Comments

Mens de er uten tvil mye mer egnet til sommermånedene, trenger hver Sneakerhead å eie minst et par par, skarpe hvite sneakers, da de sannsynligvis er det mest allsidige våpenet du kan har i din sneaker arsenal. Enten det er et klassisk par av 17 eller noe litt mer moderne som en adidas ultraboost, i noen tilfeller er et par hvite spark alt du trenger for å fullføre et antrekk, selv om det ikke alltid er lett å plukke ut et par som passer dine personlig stil.

Som med alle joggesko, er det en betydelig mengde variasjon på markedet, så det er derfor her på den eneste leverandøren vi satte oss for å finne de beste hvite joggeskoene for menn en gang for alle. Mellom laget her er det trygt å si at vi har prøvd mange alternativer, så du kan være sikker på at vi er her for å gi sannferdig råd, så uten enda mer ado, la oss dykke rett inn i handlingen!

Bilde gjennom 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Nike Air Force 1 07 “Triple White”

La oss nå være ærlige, det ville i hovedsak være forræder for å skrive denne listen uten å inkludere Nike Air Force 1 “Triple White”. Utviklet av Bruce Kilgore tilbake i 1982, er utformingen av AF1 en av de mest tidløse noensinne og forblir en absolutt kultklassiker i dag. Dekket ut i vanlig hvit, gjør joggeskoene alle snakkene og den skarpe lærkonstruksjonen fungerer som den ideelle etterbehandleren til ganske mye antrekk du kan tenke på. Hvis du ennå ikke eier et par av disse berømte sparkene, må du absolutt gå og hente dem snart.

Bilde gjennom adidas.
Int’l frakt

Se mer

Adidas UltraBoost 21 “Cloud White”

Mens du ikke kan slå klassikerne, er det et nytt barn på blokken i form av adidas ultraboost. Gir toppmoderne komfort, strømlinjeformet utseende og en lett konstruksjon for daglig slitasje, mange sneakerheads lover av ultraboost å fungere som daglige steppers, og de ser like rent ut i trippelhvite. Hvis du søker etter et par som du kan glide inn i timer på slutten og oppleve uovertruffen komfort, så kan disse bare være de beste hvite joggeskoene du kan finne best nå.

Bilde gjennom 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Nike Waffle One “Summit White”

Lansert tidlig på 2021, trekker Nike Waffle en inspirasjon fra de tidlige dagene i Swoosh-merkevaren og mye mer spesifikt, Bill Bowerman’s vaffel-solede løpende sneakers. Ved å kombinere vintage designspråket med moderne pute og teknologi, har Nike slått retro løperen til en av de mest praktiske daglige beaters. Se ikke enda mer hvis du lengter etter komfort, men forelsket i gammeldags utseende.

Bilde gjennom 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Ny Balanse 327 “Hvit”

Etter det er utestående markeds gjennombrudd i 2020, har den nye balansen 327 fortsatt å være et populært alternativ for Sneakerheads over hele verden. Etter et retro-runner design språk, er joggeskoene rimelige, komfortable og kjempefint ute. Flere forskjellige hvite farger har blitt utgitt over livets levetid, og de er alle kjempefint valg som kan kledes både opp og ned, arbeider seg i din sneakersamling sømløst.

Bilde gjennom Carnival Bangkok
Int’l frakt

Se mer

Nike Dunk Low “Triple White”

Som en av de mest populære silhouettene på markedet best nå, var Nike Dunk Low bundet til å utseende på denne listen, spesielt den isete rene trippel hvite varianten som fortsetter å selge ut praktisk talt hver gang den gjenoppretter. Opprettet av Peter Moore tilbake i 1985, er Nike Dunk en no-frills basketball sneaker som raskt transcended over til livsstilsmarkedet, gjenstår populært selv i dag med sneaker og mote fans. Hvis du ennå ikke skal kjøpe ditt første par dunks, er dette et pent episk sted å starte!

Bilde gjennom 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Adidas Originals Superstar “Triple White”

Kommer i sterk som vårt neste tillegg til listen er ingen andre enn de klassiske Adidas Originals superstar. En silhuett som forblir i søkelyset i godt over 50 år, er superstjernen en go-to for mange mennesker, og ikke bare sneakerheads heller. Utformet fra smidig skinn og viser den øyeblikkelige gjenkjennelige skalltåen, er disse like motstandsdyktige, da de er stilige, noe som betyr at disse i rotasjonen din er en solid flytting – du vil fortsatt rocke det samme paret i årene som kommer.

Image through Aphrodite1994
Int’l frakt

Se mer

Ny Balanse 2002R Protection Pack “Sea Salt”

When the trio of colourways that made up the new balance 2002R “Protection Pack” that first launched back in June 2021, plenty of sneakerheads snapped them up due to their clean aesthetic and wearable design. Decked out in several shades of white, the “Sea Salt” variant wasn’t the most popular upon the initial release, however sneakerheads are now snapping pairs up on the resale market due to just how good-looking they are. cop now as prices are continuing to rise!Bilde gjennom 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Nike Blazer Mid 77 “Vintage White”

De siste årene har Nike Blazer gjort et betydelig comeback, og når du virkelig analyserer designen, er det ikke vanskelig å se hvorfor. De rene linjene og back-to-basics-metoden gjør disse til en viktig sneakerrotasjonsstift som uten tvil vil få rikelig med slitasje gjennom årene. Den klassiske “hvite” fargen blir enkelt plukket opp og kan matches perfekt med uformelle eller smarte tilfeldige antrekk. Hvis du mangler sneakerinspirasjon, la det være kjent at du sjelden kan gå galt med en blazer.

Bilde gjennom adidas.
Int’l frakt

Se mer

Adidas Ozweego “White”

Hvis du ikke er en for å omfavne tradisjon og velge modernitet, er Adidas Ozweego en av de mest solgte moderne joggeskoene som gir alt fra utseende best gjennom til komfort. Den banebrytende designen ser ut som ingenting annet på markedet, som kombinert med Adiprene+ -puteringsteknologi gir et anerkjent par spark du vil ha på deg hver dag før du vet ordet av det. Hvis det ikke var nok, er det mange Whited-Out Colourways tilgjengelig best nå.

Bilde gjennom den eneste leverandøren
Int’l frakt

Se mer

Air Jordan 1 Mid “Triple White”

Ettersom vi på en eller annen måte har gjort det gjennom denne listen uten inkludering av en eneste Air Jordan -silhuett, er det bare best at vi avslutter med ingen ringere enn Air Jordan 1 Mid “Triple White”. Noensinne fordi AJ1 debuterte i 1985, forble det en stift i moderne kultur, og denne utgaven er absolutt intet unntak. Hvis du aldri har eid et par Air Jordans før, hvilket bedre sted å starte enn med et par trippelhvite 1 -er?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *