Hvorfor du krever politibetjent Jordan 11 “Bred”

0 Comments

som skal avta i den ekstremt nærmeste fremtiden, har Jordan 11 Bred . så godt som vi ikke klandrer dem.

En av de mest anerkjente joggeskoene i verden, Jordan 11 Bred, forstås for aller første med på bildet av Michael Jordan etter at han vant sluttspillet i 1996. Spredt på gulvet i tårer siden han bare deltok i et mesterskapsarrangement uten faren sin – som tragisk ble myrdet tre år før – for aller første gang noensinne, håndterte sneakeren en representasjon av følelser så vel som utholdenhet.

Denne “avlet” silhuetten ble debutert i 1996 og er den nærmeste DNA til den opprinnelige designen. Skryt av stilaspekter som er tatt direkte fra OG, patentskinns øvre, hvite mellomsåle samt knallrød yttersålearbeid i ideell harmoni for å produsere en stil som umiddelbart fanger øyne. Den teksturerte trinnet er utstyrt med merkets anerkjente midtfots karbonfiberplate som putter foten din for optimalisert komfort så vel som premium ytelse, og gir et ideelt grep om så vel som av banen.

Bilde gjennom Nike
Merkevarebygging er tilgjengelig i den typen brodert Jumpman -logo til siden så vel som nr. 23 til hælen, mens sterke, holdbare snøringer tvinger denne skoen til å klemme foten din i den ideelle passformen. Ankelen er polstret for å ivareta de mange delikate beinene dine, så vel som den pustende passformen som rammer snørene muliggjør for pusteevne.

En bestselgende silhuett, Jordan 11 BRED har tilbudt ut hver gang den har blitt utgitt på nytt. Selv tilbake i 1996 sto tenåringer i kø utenfor selgere med pengene sine i hånden forberedt på politibetjent et par av den ekstremt aller første stilen – i tillegg til at de tilbød på enkelt 5 minutter.

Ryktet om å avta den 14. desember, angi alle alarmene dine i tillegg til å gjøre bærbare datamaskiner klare, siden vi regner med at Jordan 11 BRED vil tilby raskere enn du kan oppgi basketball.

Bilde gjennom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *