Yeezy 500 FW21-serien har Earthy New Colourways

0 Comments

uten en skygge av tvil, Yeezy 500 er en av Kanye Wests mange eksperimentelle silhuetter. Først avduket helt tilbake i 2018 som ørkenrotten, samlet den ultra -spesielle sneakeren sakte, men definitivt en kult som følger blant sneakerheads til det punktet at den nå regnes som en av Yes beste kreasjoner. Hvis du fremdeles ikke har et par i din personlige samling, vil du absolutt finne noe du liker i Yeezy 500 FW21-serien!

Int’l frakt

Se mer

Pakken ble avdekket av pålitelig sneakerinnsider Yeezy Mafia, og blir sparket av av “Clay Brown” som er dyppet i en jordnær brun fargepalett som er best for høstmånedene fremover. “Ash Grey” kommer en måned senere med et utseende som ligner en slående likhet med “Mist Slate” som ble lansert tidligere i år. Dette blir deretter fulgt av en gjenoppbygging av det legendariske “Utility Black” som var en av OG -fargene som skulle slippe tilbake på dagen.

Alle tre Yeezys er ferdig i en premiumkomibasjon av skinn og semsket skinn, og de sitter alle på toppen av adipren mellomsoller som uten tvil er så komfortable som Adidas ‘andre dempingsteknologi, Boost.

Int’l frakt

Se mer

Adidas Yeezy 500 “Clay Brown” vil falle denne måneden i september, mens de to andre vil lande en gang i oktober. La oss få vite hvilken farge du føler deg mest, og mens du er her, kan du like godt ta ditt første blikk på Yeezy 450 “harpiks”!

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *