Her er denne månedens 8 spesielle joggesko som ikke går glipp av

0 Comments

, være forberedt på en hektisk måned til ettersom juli former så mye som å være praktisk talt så gal som juni! Riktignok er det ingen Yeezy -utgivelser når som helst snart, men siden Kanye tar en pause, innebærer det ikke at de spesielle utgivelsene angår et stopp. Langt fra det som store dråper er ordnet fra Nike, så vel som Pharrell Williams er i ferd med å overraske sitt partnerskap med Adidas!

Ta en titt på denne månedens varme nedenfor, samt hold den låst til @thesolerestocks for mye mer nyheter så vel som varsler!

Nike Air Max 720 OBJ Desert Ore

Odell Beckham Jr. er ikke ferdig med sitt unike partnerskap sammen med Nike. Denne gangen velger han noe litt mindre fargerikt. Den andre Air Max 720 OBJ Sports myke toner over en krystall fjerner mellomsåle. Disse antas å introdusere når som helst snart!

 Nike Air Force 1 Low Type White

Hva gjør den ‘lave typen “i et hav av ubegrenset flyvåpen 1 -farger, så unik?! For det første smelter dette paret gjennomsiktige sammen med premium skinn. Andre teknologibilde detaljer inkluderer en tykk hælstropp samt strukturert blå tunge! Disse forventes å selge ut i samsvar med neste ukes lansering!

Nike Air Max 270 React Hyper Jade

Denne ‘Hyper Jade’ fargen er ikke den eneste 270 reagerte som fremdeles introduserte i juni. Mye mye flere stiler kommer for menn så vel som jenter. Vi tror imidlertid at dette er en av de mest slående, en bølget stil med mye appell på sommeren! Se opp for disse når de lander torsdag 18. juli.

Sacai x Nike LDV vaffel

Oppdatering: Nå forsinket frem til begynnelsen av september

Hvis ryktene er sanne, overholder dette like mye som den sinnsykt hypede samlingen i mai i mai vil se ikke mindre enn tre farger som går live. Det inkluderer det ‘hvite grå’ paret, en sko som allerede gjør rundene på Instagram. Bekymringen er, vil du kunne politibetjent uten å betale videreselge?! Disse antas å introdusere torsdag 18. juli.

Frykt for Gud x Nike Air Skylon II Light Bone

Etter det som virker som en evighet fra da de foreløpige bildene lekket, vil ‘Light Bone’ håndtaket Jerry Lorenzos Skylon til slutt dukke opp på Nike UK. Dette er enda et stort introduksjon som skjer 18. juli! Etter å ha gitt ut tidlig på noen få europeiske aksjer, var disse raske til å fly av hyllene. La oss håpe at disse ikke er så begrenset når de dukker opp her i Storbritannia.

Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’

Denne nyeste hyllesten til arbeidet til Nike -designeren Tinker Hatfield feirer sine tidlige skisser av Air Max 1. Tar deg tilbake til der alt begynte, er begge parene i pakken en stor samlerartikkel. Raffler vil gå på nettet snart, så vel som disse offisielt treffer hyllene lørdag 20. juli.

Pharrell x Adidas Solar Hu Glide

Det er fremdeles å verifiseres, men en rekke kilder antyder en truende utgivelse for Pharrells nyeste Adidas -samling. Fire stiler av Solar Hu kommer snart fra et ‘Triple Black’ par til den sommerklare ‘Cream’ Colourway. Hold deg limt til @Thesolerestocks for offisiell utgivelsesinformasjon når den kommer gjennom.

Jordan 1 High OG Defiant White Black

Hvis du setter pris på distinkt fottøy, blir det ikke mye mer bisarr enn denne månedens store Jordan 1. På aller første glimt kan det se normalt ut, men den tradisjonelle swoosh over sideveggen ser ut til å bli dratt av kraftig, og etterlater frynsete røde søm. Vi introduserer lørdag 27. juli Dette er den ideelle avslutningen på en måned med kaos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *