Ta en titt på denne aldri-før-sett Yeezy Except 350 V2

0 Comments

En sneakerkonvensjon med et par Yeezy-økning 350 V2s er ganske mye uhørt i disse dager. En silhuett som debuterte tilbake i september 2016 med den anerkjente ‘Beluga’, Adidas -skoen forandret ganske mye spillet. Når det er sagt, har bilder nå dukket opp av en aldri-før-sett 350 v2-prøve, og det er ganske ild!

Bilde med tillatelse fra @earlycop, Yeezy øker 350 v2 ‘sitronsular’ en slående likhet med ‘semi -frosne gule’, men med noen få store endringer. For det første er den gule nyansen mye lettere i sammenligning, med subtile oransje sebra -striper som løper over hele Primeknit -øvre. I motsetning til den ‘semi -frosne gule’, blir denne fargen kvitt tannkjøttgummi yttersåle så vel som bakhæl -fanen som er stifter til de siste 350 v2 silhuettene.

Hvorvidt dette er en prøve eller en falsk gjenstår å se, men det som er sikkert er at vi gjerne vil se Adidas Yeezy øke 350 v2 ‘sitronsult’ få en offisiell utgivelse! La oss få vite hva du synes om denne sneakeren, og sørg for å se på hele Adidas Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *