Kerwin Frost x Adidas blir rart med denne Yeti-inspirerte treningsdrakten

0 Comments

“Er Kerwin Frost Feeling i orden?” er normalt den aller første antatt som gjelder hodene våre når vi ser den nåværende utviklingen fra den Harlem-fødte DJ-en. Etter å ha produsert den spesielle “Superstuffed” superstjernen tilbake i august, er Kerwin tilbake når han nok en gang med sin mest nåværende jobb – The Three Stripes: YTI Tracksuit.

Bestående av både en sporstopp og sporingsbunner, fungerer denne mest nåværende å bruke sammen for å produsere et fullt avskyelig snømannopptreden. Stykkene i seg selv er laget av polyakryldusert i falsk pels av både “atletisk blå” så vel som hvite toner. Ved bedre inspeksjon kan du også Area Adidas ‘signatur samt den berømte trefoil -logoen omtalt på bena, armene, avtakbar hette, bryst så vel som midtseksjonsseksjonen.

Bilde ved hjelp av adidas
I form av begge klærne er stor så vel som til tross for det grove utsiden av plagget, det er mykt å ta på og behagelig. Så uansett om du prøver å finne din neste Halloween -antrekk eller planlegger å flytte til Himalaya, kan du i det minste gjøre det i komfort.

Begge brikkene tilbys nå Adidas ‘nettsted med topp detaljhandel til £ 315 samt bunnen £ 270. I andre nyheter kom Kaws X Human Return for sin tredje samarbeidssamling.

Bilde ved hjelp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *