Nike Air Max 95 av Azcaptures er fremdeles tilgjengelig!

0 Comments

Som en del av etikettens pågående samfunnsinnsats slo Nike nylig sammen med et utvalg av reklamer for å tilby dem sjansen til å lage sine helt egne Air Max-design, med London-baserte fotograf @AzCaptures (Ayshe Zaifoglu) som blant de heldige få.

Når han vokste opp i Øst -London, ble Ayshe interessert i fotografering fra ung alder og har veldig raskt gjort et navn for seg selv i bransjen gjennom sitt merkenavn “Pay Your Shooter”. Hennes valgte silhuett er Air Max 95, en sneaker som går hånd i hånd med byen.

Int’l frakt

Kjøp nå

Ayshe henter inspirasjon til paret fra sine erfaringer med å skyte spillejobber og show, og forteller oss “et blitz i mørket forteller en historie”. Paret er først og fremst pyntet ut i hvitt, og refererer til den lyse blitsen fra et kamera, med blodrøde tåbokser som avslutter utseendet, “Du har de tre første sangene å få skuddene dine før tærne får trodd på”.

Disse AM95s viser frem et sterkt konsept gjennom hele tiden, og kombinert med det rent kuttede fargevalget de gir for et ekstremt bærbart alternativ. Enten du er en ivrig Air Max -samler eller ny i rekkevidden, er disse uten tvil som er verdige et sted i samlingen din.

Int’l frakt

Kjøp nå

Hvis du liker Nike Air Max 95 av Azcaptures like mye som vi er, er den gode nyheten at de fremdeles er tilgjengelige for politimann på Nike Best Now! Hvis du er ute etter et par, vil vi anbefale å flytte raskt, da de bare vil være tilgjengelige de neste 12 dagene. Hold deg låst på best her hos den eneste leverandøren for alle de siste fottøynyhetene, og mens du er her, sjekk ut ditt beste utseende ennå på Nike Dunk Low SP “Ceramic”!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *