Søk, sammenlign, politimann med den eneste leverandørappen og vinn 3 x Jordan 1s!

0 Comments

Ønsker du å kopiere det siste par sparkene dine? Prøver du å finne størrelsen din fremdeles på lager? Vil du få dem til den beste prisen? Hvis noen av disse gjelder deg, trenger du ikke bekymre deg lenger. En helt ny den eneste leverandørappen er her nå og lar deg søke, sammenligne og politisere alle de nyeste utgivelsene og hotteste joggeskoene!

Oppkjøringen til Black Friday og høytiden er uten tvil den travleste handleperioden i året, så den eneste leverandørappen lanseres på det perfekte tidspunktet! Enten du leter etter prisvarsler eller påstemmes varsler, vil dette være den eneste appen du trenger når det gjelder ditt neste par spark.

Int’l frakt

Installere nå

For å feire lanseringen av vår splitter nye app, kjører vi en konkurranse der en heldig app-bruker vil bli valgt tilfeldig for å vinne tre høyvarme Jordan 1s! Jordan 1 High Mocha, Jordan 1 Mid Chicago og Jordan 1 Mid Gray Smoke er alle klare, så hvis du vil ha en sjanse til å vinne, må du sørge for at du har den siste versjonen av appen vår installert og varsler og varsler skrudd på!

Det er virkelig så enkelt, vi velger en vinner som vil bli varslet via en pushvarsling gjennom appen fredag ​​20. november! Last ned den eneste leverandørappen akkurat nå og søk, sammenlign, COP ™ alle de siste utgivelsene!

Int’l frakt

Installere nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *