Logo som skisserer dekker hele Comme des Garçons x Vans Lampin

0 Comments

, bli forberedt på den splitter nye Comme des Garçons X Vans Lampin! I løpet av de siste årene har CDG tatt streetwear-markedet med storm ved å samarbeide med verdenskjente designere som Converse og Stussy. På grunn av utgivelse en ny stil med varebiler, sørger merket for at fans forstår hvem som skapte dette paret av Lampins ved å spre CDG -logoen deres rundt den øvre.

Bilde ved hjelp av varebiler
Vintage-stilen er laget med en lerret overdel som er ultra-pustende så vel som sidene, tå så vel som tungen er alle aksentert med en monokrom CDG-logo i sterkt trykk. Med en tykk såle som øker seighet så vel som holder deg komfortabel, leverer den strukturerte slitebanen optimalisert grep. Utrolig enkel å style takket være den parede-back-svarte så vel som White Colourway, dette vil absolutt være dine nye favoritter. Med ubegrensede antrekksmuligheter, bruk disse med hva som helst fra denim eller joggere til skreddersydde separater.

CDG X Vans Lapin er tilgjengelig for politibetjent den 11. desember, og er den beste godbiten for deg eller den udefinerte entusiasten i livet ditt. Sett alarmene dine, samt bli forberedt på å få tak i et par fra CDGs nettbutikk, samt holde det låst i den eneste leverandøren for å være den aller første til å forstå alt om den nåværende Vans -nyhetene, utgivelser så vel som på nytt.

Bilde ved hjelp av varebiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *