Supreme X Nike Air Max 96 “Black” blir avduket

0 Comments

Supreme er absolutt ingen fremmed når det gjelder samarbeid med Beaverton -merket, men det kommende Supreme X Nike Air Max 96 “Black” er noe annet. Først lekket helt tilbake på sommeren i fjor, er det New York City-baserte streetwear-avtrykk på den berømte silhuetten ulikt noe vi har sett før, og vi tar nå vårt beste utseende ennå!

“Black” ble avduket av stadionvarer, og tar på seg Air Max 96 på en måte som den ’96-fødte silhuetten aldri har sett før. Arbeider på toppen av en nettbase, premium skinnpaneler gir hele øvre øvre som også er dekorert med gjennomsiktige belg. Disse løper gjennom laterale og mediale sidepaneler og kan også finnes på toebox.

Bilde ved hjelp av stadionvarer
Int’l frakt

Se mer

Supreme merkevarebygging omringet den nederste halvdelen av tungen og vises også ved hjelp av en grå hælplakk. Du finner også “Speed ​​Red” Nike swooshes rundt dette området for å sementere samarbeidet.

Nedenfor under finner du en ekstra tykk luftsåle for komfort og demping som bokstavelig talt er blitt tatt til et annet nivå, og for å avrunde denne øverste x nike-skoen, avslutter en dristig rød suverent innersåle ut designet.

Bilde ved hjelp av stadionvarer
Int’l frakt

Se mer

Den øverste X Nike Air Max 96 “Black” forventes å falle sammen med en “Navy” -farge, og må være en av de sprøeste pannekjentene der ute. La oss få vite hva du synes om denne kollapsen, og i relaterte nyheter faller Supreme X Nike Air Force 1 “Flax” senere i år!

Bilde ved hjelp av stadionvarer
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *