Air Max 97 vs Air Max 98: Hvilken Nike liker du?

0 Comments

I fjor brakte Nike tilbake den legendariske Air Max 97 på 20 -årsjubileum, og med denne vekkelsen kom en haug med ultrahøyt varme kollaps fra slike som Skepta og Virgil Abloh. For mange var Air Max 97 sneakeren i 2017.

Imidlertid ser vi i år tilbake av en annen anerkjent silhuett – Air Max 98. For å feire dette, vil vi se på noen av de beste Air Max 98 -tallet som har falt så langt, og noen storheter som er På grunn av fall, mens de sammenlignet dem med de beste Air Max 97 -tallet som falt i fjor. Dere menn vil da bestemme hvilken modell du tror kommer ut på toppen!

Off-white x nike air max 97

Virgil Ablohs påtakelse av den klassiske AM97 løfter silhuetten til et helt annet nivå. Den off-white x Nike Air Max 97, som falt som en del av hans ettertraktede ‘The Ten’ -samlingen som falt 20. november, er ganske så ren som den blir. Hvis du kan kopiere et par av disse uten å betale dobbelt så stor detaljhandel, har du ganske mye truffet jackpoten.

Skepta x nike air max 97 ‘sk’

Skepta x Nike Air Max 97 ‘SK’ av innflytelsesrike britiske grimeartisten Skepta ble sterkt påvirket av turen til Essaouisa, Marokko. Gjennom de øvre kan iriserende nyanser finnes i ‘Alien Green’ og ‘Dark Burgundy’ toner, noe som gir denne spesielle Air Max 97 en utrolig unik estetikk. Hvis du søker etter et par sjanger som omdefinerer joggesko, må du ikke se lenger.

Nike Air Max 97 ‘Summer Scales’

Uten tvil den reneste sommercrep fra 2017, drepte Swoosh den ganske mye med Nike Air Max 97 ‘Summer Scales’. Med subtile kremtoner og detaljering av hvit skala gjennom hele tiden, var dette en farge som konsentrerte seg enormt om detaljer. Luftenheten i full lengde er også utstilt her, noe som antyder at komfortnivåene er utenfor listene.

Nike Air Max 98 ‘Gundam’

Ledende i en rekke store OG -farger som kommer de kommende månedene for å feire det er 20 -årsjubileum, henter Nike Air Max 98 ‘Gundam’ inspirasjon fra den japanske anime Gundam, og tar farger funnet på pansrede dresser fra robotene som er omtalt I den originale TV -serien fra 1979. Å være en OG -farge, var dette en utrolig hard politimann selv om produksjonstallene var høye. Vi kan ikke si at vi til og med er litt overrasket.

Nike Air Max 98 ‘Triple White’

Nike Air Max 98 ‘Triple White’ er en Supreme Summer Shoe of 2018, og er fargen å se på. I direkte konkurranse med ‘Summer Scales’ fra 2017, er hypen for disse sprø rene creps utenfor skinnene, og utgivelsesdatoen blir presset enda mer tilbake. Hvis du søker etter et par joggesko for å rocke i de varmere månedene, er dette en viss bør politimann.

Supreme X Nike Air Max 98 ‘Snakeskin’

Og sist, men ikke minst, er Supreme X Nike Air Max 98 ‘Snakeskin’, som ble lansert helt tilbake i 2016 i fire forskjellige farger, en moderne klassiker som absolutt er verdig et rom på denne listen. Kledd i syntetisk slangeskinn med 3m treff gjennom hele, er skoen uten tvil en av de største am98 -ene som noensinne har truffet hyller.

[SocialPoll ID = “; 2487207 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *