Parra X Nike SB Dunk Low får en utgivelsesdato

0 Comments

med tanke på at Parra X Nike SB Dunk Low først lekket tilbake i mai, det var bare ett spørsmål i hvert sneakerheads sinn: Når i helvete slipper disse?! Vel, etter to hele måneder har vi endelig en bekreftet utgivelsesdato – og det er mye raskere enn forventet!

Denne dunk -laven bygger på det som muligens er den mest berømte skøyteskoen til Noughties, og kommer i et skarpt hvitt skinn med den nederlandske kunstnerens signaturfargeskjema med rødt og blått med gjennomgående. Den laterale og mediale siden Swooshes er ferdige med et Chenille -materiale for en 3D -effekt, og Sockliner kan skilte med Parras berømte fargeblokkerte mønster som garantert vil vende hoder denne sesongen.

For å avrunde den samarbeidende CREP, gjør komplementære flerfargede blonderideer seg, mens co-branded detaljering treffer innleggssålene og hælområdet, og fullfører det grunnleggende, men slående designet.

Nå for utgivelsesdatoen er dere alle ventet på. Parra X Nike SB Dunk Low er satt til å slippe 20. juli med en bredere utgivelse. Når det utvikler seg! Vil du snappe opp et par? Gi oss beskjed, og mens du er her, kan du ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via retroshoparis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *