Pusha T x Adidas Ozweego ‘King Push’ dropper denne måneden

0 Comments

Pusha T er ingen fremmed når det gjelder Adidas Ozweo Silhouette. Selv om ingen av hans tidligere kunngjorte samarbeid har gitt ut for publikum, har han nå avduket to eksklusive nye farger som garantert vil oppgradere enhver samling denne sesongen. Slipper som en del av ‘King Push’ -samlingen, her er alt du trenger å vite!

I motsetning til hans forrige Cream White Ozweego som deretter ble kansellert, er disse to nye parene malt i tonestel og svarte farger med neon aksenter med gjennomgående. Med en full netting øvre, tar semsket paneler veien til hælen og snøresystemet, hvor du finner et par tykke tau -snøringer som går gjennom. Du vil også se den klassiske rørledningen som går rundt ryggen, og refererer til den originale Ozweego som treffer hyllene på 90 -tallet.

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas
Nedenfor under er en aggressivt stylet adipren mellomsåle til stede, noe som gir komfort og demping som virkelig er på et annet nivå. Dette avrundes deretter med en skreddersydd “King Push” -såle, og avslutter designet.

Den gode musikkpresidenten har aldri betjent en annen silhuett enn Adidas Eqt, så dette kommer til å bli en ganske spennende utgivelse. Hvis du vil ha et par, er Pusha T x Adidas Ozweego ‘King Push’ satt til å falle 16. november, så sørg for at du holder den låst, så gir vi beskjed så snart mye mer info kommer inn! Hvilken farge vil du copping? Kan dette være hans beste sneaker -kollaps til dags dato? Gi oss beskjed om hva du tenker på!

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *