Pharrell erter Human Made X Adidas Solar Hu Glide St

0 Comments

I januar lekket den eneste leverandøren utelukkende Pharrell Williams ‘kommende høst/vinter 2019-kolleksjon med Adidas, og nå har den mangeårige samarbeidspartneren ertet bare en av Joggeskoene som ble avslørt tidligere i år.

Sett på skateboard Ps GQ France -redaksjonelle skudd, er den splitter nye Solar Hu Glide St laget i samarbeid med Human Made – The Brainchild of Pharrell og Baps Nigo. En ultra ren hvit primeknit øvre med en ultra ren hvit primeknit øvre, og en full lengde forbedrer mellomsåle sitter under føttene for ekstra komfort og ubegrenset demping. For vampen er Human Made’s Signature Heart -motiv til stede i rødt, brodert for den umiskjennelig Pharrell -estetikken.

Som vi avslørte tilbake i januar, vil mennesket Made X Adidas Solar Hu Glide St slippe ut som en del av Mr Williams ‘høst/vinter 2019 -rekkevidde, så forvent at den vil falle senere i år. Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par selv, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for helt gratis best nå! I relaterte nyheter, ta en til fots titt på den neste milliardæren Young Boys Club x Pharrell X Adidas NMD HU!

Hvis du tenker på å copping noen helt nye Adidas -varme, må du huske å sjekke strømmen her!

Bilder gjennom GQ Frankrike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *