Palace Flex Et utvalg av trykte produkter for høst 2021

0 Comments

I samsvar med koblingen deres med den profesjonelle fotografen Juergen Teller i begynnelsen av denne måneden, er Palace tilbake i tillegg til å vise frem sin omfattende høst 2021 lookbook. Denne samlingen er skutt av London -basert profesjonell fotograf Will Scarborough, og har en overflod av elegante utskrifter samt silhuetter.

Samlingen er satt til å fungere alle de kjente brikkene vi kan forvente å se fra London Skate-merket, inkludert sterkt logoede grafiske T-skjorter, signaturlogosvetter i tillegg til en rekke elegante trykte skjorter. Sammen med dette har vi brukt et blits blikk på “The Don”, et lyst lilla Gore-Tex yttertøy sett totalt med Palace Tri-Ferg-temaer samt en preget baklogo.

Bilde gjennom Will Scarborough
Andre standouts i samlingen inkluderer et EU -flagg som er påvirket av sweatshirt totalt med en rekke EU -lands flagg som er omtalt i brevene i Palace -logoen. I tillegg blir en skinn hette bomberjakke fullført med tonal som skisserer samt en Garfield-påvirket kjole-t-skjorte, så vel som matchende bukser.

Bilde gjennom Will Scarborough
Denne fulle samlingen kan skilte med en utrolig mengde høye varme produkter, så vel som den er satt til å avta 6. august i Storbritannia i butikken så vel som online, så vel som USA bare online. I andre nyheter, inspiser ut det aller beste streetwear så vel som sneakerbutikker i London.

Bilde gjennom palasset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *