Arsenals hussett 2020/21 har nettopp falt

0 Comments

som en talsmann for Manchester United i nesten 30 år, det smerter meg å oppgi at Arsenal 2020/21 house -settet er en av de aller beste jeg kan huske. Kommer med tradisjonelle vibber fra 90 -tallet så vel som den anerkjente røde så vel som hvit fargepalett, ser dette stykket like bra ut på banen som det gjør på gaten.

Selv om Nord -London -klubben kanskje ikke har gledet seg over de aller beste sesongene, ser Gunners en vekkelse av fra under Mikel Arteta. Med seire mot Manchester City så vel som Liverpool i de tre siste kampene, kjemper disse unge kanonene om å være en styrke når det nok en gang neste sesong. Hvis de på nettet så mye som kravene til dette enestående settet, bør alle dere gooners være i for en utmerket 2021!

Arsenal House Set 2020/21

Int’l frakt

Kjøp nå

Kommer med de anerkjente 3-stripene nedover sidepanelene, er dette kombinert med et subtilt geometrisk trykk over hele stykket. Avrundet av det vevde i merket så vel som Adidas Insignia, har de tyske sportsklærgigantene knust den ut av parken med denne. Nå tilbys nå for £ 65 i tillegg til å selge raskt, ta et bedre blikk ved å treffe lenkene under eller over.

Arsenal House Set 2020/21

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *