Først se på Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha”

0 Comments

Det ser ut til at det er mye mer dunk lave farger på innkommende når vi tar vår aller første se på Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha”. Ideell for høsten så vel som vintersesongmånedene, er dette forberedt så vel som tøft antall det ideelle tilskuddet til enhver type rotasjon denne sesongen!

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @Repgod888, “Wheat Mocha” ligner en slående likhet med Air Force 1 Co.JP “hvete” som virkelig ble utgitt på nytt forrige uke. Med en slitesterende semsket øvre, er den malt i en lett solbrun nyanse som vil gå upåklagelig godt med alle dine passer. En Nike swoosh skyter over sidene og mediale sidepaneler, mens ekstra logo -broderi pryder tungen så vel som hæl.

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888
Når du beveger seg nedenfor, sitter en jordnær brun yttersåle best under dunk -lavt, så vel som dette er foret med en glidende tannkjøtt, og gir sneakerheads spenstig trekkraft med hvert trinn.

Selv om det ikke er forstått mye annet om Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha” på dette tidspunktet, er det risikofritt å anta at den vil introdusere før slutten av året. La oss forstå hva du tror om denne kommende fargen, så vel som mens du er her, kan du også ta ditt fineste utseende ennå på Nike SB Dunk Low “Elephant”!

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *